Reparaties aan uw Machines?

Reparaties voeren wij indien mogelijk ter plaatse uit. Als reparatie ter plaatse niet mogelijk is, nemen wij in overleg de machine mee naar onze werkplaats. Natuurlijk kunt u een machine voor reparatie naar Ons toe zenden. U bespaart daarmee een extra kosten, of u komt hem zelf afleveren in onze Service Center.

Wij proberen uw machine binnen een week gerepareerd te retourneren. U krijgt desgewenst van te voren een offerte. Veel onderdelen hebben wij op voorraad in ons magazijn. Mede daardoor kunnen wij reparaties 24/6 uitvoeren!

Onze werkplaats is uitgerust met de benodigde apparatuur alsmede een testbank voor de stationaire machines. Dit betekent dat de machines na een reparatie direct weer ingezet zijn. Op alle reparaties en revisies geven wij de volledige garantie op materiaal- en montage fouten die terug te voeren zijn op de reparatie.

Daarnaast kunnen wij Onderhoud, Reparaties en Aanpassingen verrichten aan bestaande installaties. Ook kunnen wij klantgerichte oplossingen bieden bij specifieke oplossingen in het product verwerkings- en verpakkingsproces. Daartoe hebben wij de beschikking tot draaiwerk, laswerk, besturingstechniek etc.

Neem nu contact met ons op!Follow by Email