Newlong is een producent en ontwikkelaar van een diversiteit van verpakkingsoplossingen. Historisch Newlong bijgedragen aan de ontwikkeling van de automatisering verpakking technologie sinds de oprichting van Newlong 1941.Newlong Industries heeft de verpakkingssystemen die nodig zijn voor diverse gefabriceerde goederen zoals voedselverpakkingen, dagelijkse levensbehoeften, kunstmest verpakking, chemische verpakkingen en nog veel meer ontwikkeld. Newlong Industries ondersteunt alle Japanse industrieën door er ‘Packaging’ oplossingen.

De overweldigende marktaandeel van Newlong in Japan is 95% voor speciale industriële naaimachines, 90% voor de zak maken van machines en 80% voor automatische zakken machines. Wereldwijd Newlong Industrial is het een van de grootste fabrikanten van zak-sluiting en zak-maakt oplossingen.

Factoren die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de onderneming een dergelijke betrouwbare positie is het vermogen van Newlong aan de dringende behoeften van de eindgebruikers stellen en te beantwoorden.
Newlong is klaar om haar klanten te voldoen met nog meer geavanceerde en gediversifieerde industriële verpakkingen behoeften voor de toekomst als een pionier in de verpakkingsindustrie.

hieronder ziet u de NewLong producten die wij aanbieden:


W3Schools
Newlong DS 9C/9P

W3Schools
NewLong DS-7A

W3Schools
NewLong NP8

W3Schools
NewLong-np-3 II

W3Schools
Newlong np-7a

W3Schools
NewLong-DS9C (per 10 stuks)

W3Schools
NewLong-B05001 (per 10 stuks)

W3Schools
NewLong NP7 / NP8 (per 10 stuks)

W3Schools
NewLong np7/np8 knifes (per set)

W3Schools
NewLong np7/np8 needle plate


Follow by Email